Även känd som Brazilian Cold Coconut Cake, är en kaka som gått viralt på senaste bestående av en sockerkaka som skärs i kvadrater. Varje bit doppas i en mjölkblandning och rullas sedan i riven kokos. Slutligen förpackas varje bit omsorgsfullt i aluminiumfolie för att bevara dess saftighet. Kakan bör förvaras i kylskåpet under några timmar innan den serveras kall. Smaken påminner mycket om Rafaello och konsistensen är som att tugga på moln. Tårtan räcker till ca 8-10 portioner beroende på bitarnas storlek Sockerkakan: 5 st ägg 2 dl strösocker 3 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 3 dl vetemjöl 1 1/2 dl riven kokos Mjölkblandningen: 3 dl vispgrädde 3 dl mjölk 3% 1/2 burk kondenserad mjölk Övriga ingredienser: Ca 3-4 dl riven kokos till att vända kakan i Aluminiumfolie Gör såhär: Sätt ugnen på 175 grader på över och undervärme. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Sikta ner vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver. Vänd försiktigt tills mjölblandningen har blandats in ordentligt. Häll ner smeten i en ugnssäker form som är klädd med bakplåtspapper. In i ugnen i ca 25 minuter, beroende på ugnen du har så kan tiden variera. Medans kakan gräddas i ugnen så man man röra ner grädde, kondenserad mjölk och mjölk i en skål och ställa åt sidan. När kakan är klar så ska den få svalna ordentligt och därefter ska den skäras i kvadrater. Doppa varje sida av kakan i mjölkblandningen och vänd den sedan i kokosflingor, pressa gärna på med riven kokos på kakan. Paketera sedan varje bit i aluminiumfolie och förvara i kylen i minst 1 timme innan servering.