Supergod och len mango cheesecake i glas, perfekt till påskbordet.Det bästa med denna desserten är att den slängs ihop väldigt fort och kräver ingen ugn. Recept för cirka 12 st glasKexsmulet:1 pkt digestive kex150g smör eller margarinFyllning4 dl vispgrädde 40%2 pkt philadelphiaost1 dl florsocker500g tinad mixad mangoMangospegel570g mango puré (finns på barnmats hyllan i matbutiken)1 tsk agar agar pulver2 msk florsockerGör såhär:Mixa kexen i en matberedare till ett klumpfritt smul. Blanda sedan kexen tillsammans med smält smör och ställ åt sidan.Vispa upp vispgrädde, philadelphiaost och florsocker till en fluffig massa. Häll sedan ner den mixade mangon och vänd försiktigt tills allt blandats väl. Smaka gärna på fyllningen, önskar man den mer söt så går det bra att addera mer florsocker.MangospegelKoka upp mango purén tillsammans med florsocker och agar agar pulver i en kastrull. Låt blandningen koka upp i ca 3 min och stäng sedan av värmen.Börja med att hälla ner kaksmulor i alla glas och platta till kexen lite lätt med hjälp av en tesked. Häll ner cheesecake fyllningen och bre sist på mangospegeln med hjälp av en tesked försiktigt.Ställ desserten i kylen i ca 20 min innan servering, gärna längre om tiden finns.