<div class="seagal-full-width"></div> <h3 class="seagal-full-width"><span class="s2">Smakfulla färska dadlar fyllda med pistagesmör, täckta med choklad och toppade med pistage, mandlar och torkad ros.</span></h3> <p class="p2"><strong><span class="s2">Du behöver </span></strong></p> <p class="p2"><span class="s2">Ca 20 st färska dadlar </span></p> <p class="p2"><span class="s2">200g smält mjölkchoklad eller vit choklad </span></p> <p class="p2"><span class="s2">1 dl pistagesmör </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Till garnering </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Hackade pistagenötter </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Hackade mandlar </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Torkad ros </span></p> <p class="p2"><strong><span class="s2">Gör såhär </span></strong></p> <p class="p2"><span class="s2">Kärna ur dadlarna och fyll de sedan med pistagesmör. Ställ dadlarna i frysen i minst 20 minuter. </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Smält chokladen och doppa sedan dadlarna i chokladen. Ställ de chokladdoppade dadlarna i en tallrik täckt med bakplåtspapper, garnera med nötter och torkad ros. </span></p> <p class="p2"><span class="s2">Ställ dadlarna i frysen i minst 1 timme innan servering. </span></p>