Tänk er en blandning av Tiramisu och en somrig himmelsk jordgubbstårta på svenska färska jordgubbar. Det bästa med denna desserten är att den görs utan ugn och kan med fördel göras kvällen innan, den får dessutom riktigt en mycket godare smak. Recept för ca 8-12 bitar 1 burk mascarpone 2,5 dl vispgrädde 3/4 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 500g finhackade jordgubbar 1 st lime (saft och zest) Ca 2-3 dl jordgubbssaft 2 pkt savoiardkex Garnera med Färska jordgubbar Citronmeliss Gör såhär Vispa vispgrädde, mascarpone, florsocker och vaniljsocker i en skål till en fluffig massa. Häll ner finhackade jordgubbar och lime saft tillsammans med zesten. Vänd tills allt fördelats jämnt. Doppa kexens sockriga sida i jordgubbssaft och placera kexen tätt intill varandra i en form, bre sedan på ett medel tjockt lager av jordgubbsgrädden och upprepa sedan samma procedur. Avsluta med att bre på ett lager av jordgubbsgrädde på toppen och garnera med färska jordgubbar och citronmeliss.