Hong Kong-style mango pancake - luftiga pannkakor fyllda med sötad grädde och mogna mangobitar. En fantastisk smakupplevelse, som att tugga på moln. Pannkakssmet 4 ägg 0,5 dl strösocker 1,5 dl standardmjölk 1,5 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 0,34 tsk salt Gul karamellfärg justera efter hur gul du vill ha smeten. Fyllning: Ca 2 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 2 msk florsocker 2 st mango, mogen Gör såhär: Lägg alla ingredienser till pannkakssmet i en skål och mixa till en klumpfri smet. Stek tunna pannkakor på medelhög värme utan att vända pannkakan. När pannkakan inte är kladdig längre så är den klar. Vispa grädde, florsocker och vaniljsocker i en skål tills grädden blir fluffig. När pannkakan är helt sval så ska ca 2 msk grädde hällas i mitten av pannkakan, på med skalad mango och rulla sedan pannkakan till en rulle, vik ihop sidorna på pannkakan så att fyllningen inte rinner ut. Ställ pannkakan i kylen i ca 45 min och sen är den redo att ätas.