Detta är den perfekta desserten till nyår. Den är otroligt god, busenkel och går fort att slänga ihop då kladdkakan köps färdig. Recept för sex portioner Passionsfrukt mousse: 250g fryst passionsfrukt 1 citron saft och zest 1 1/2 dl gelesocker multi 3 dl vispgrädde 1 st färdigköpt kladdkaka Till garnering Citronmeliss Färsk passionsfrukt Gör såhär Koka upp på fryst passionsfrukt, gelesocker och citronsaft och zest i en kastrull på medelhög värme under omrörning. När sockerkristallerna har smält så är det klart. Häll blandningen i en skål och innan det kan man välja om man vill sila bort kärnorna eller ej, jag gjorde inte det. Låt passionsfruktsblandningen svalna helt gärna i frysen eller kylskåpet. Vispa upp vispgrädden med elvisp tills grädden är lättvispad. När passionsfrukts blandningen har svalnat så ska den hällas över den lättvispade grädden, lite i taget under omrörning sedan är moussen klar. Skär kladdkakan i bitar och fördela bitarna på sex glas, häll sedan över moussen med hjälp av en spritspåse eller sked. Garnera med citronmeliss och passionsfrukt. Förvara kylen tills det är dags att servera.