Denna lyxiga pistage Tiramisu är en fantastisk avvikelse från den traditionella varianten. Den är otroligt god, krämig och oerhört lyxig. Dessutom är den superenkel att göra utan krångel. Du kan till och med förbereda den dagen innan och den blir ännu godare nästa dag. Ca 8 portioner 2 burkar mascarpone (250 g) 2 dl pistagekräm 1 krm grön karamellfärg 1 dl florsocker 20 st savoiardikex 1 tsk vaniljsocker 1 dl grovhackade pistagenötter 1 1/2 dl kall espresso eller starkt bryggkaffe 1/2 dl vatten Gör såhär: Rör om kaffet tillsammans med 1/4 av pistagekrämen i en skål. Vispa i en separat skål mascarpone, florsocker, vaniljsocker och pistagekräm till en fluffig smet. Doppa kexen i kaffeblandningen och lägg lägg kexen sedan i en form, på med mascarpone och pistageblandningen , strö på med lite grovhackade pistagenötter och fortsätt bytta på tills toppen nås. Avsluta med ett lager av mascarpone och pistageblandningen. Garnera gärna med ännu mer pistagekräm och hackad pistage. Låt tiramisun stå i kylen i minst 4 timmar, gärna över natten för godast smak.