I veckan gav jag mig in på Seafood Boil som man har sett överallt på sociala medier. Efter att ha craevat detta tillsammans med mina vänner en lång tid så bestämde vi oss för att laga detta och gud vad gott det blev! Här kommer en försvenskad version av Bloves’s Smackalicious Sauce men lite ändringar också. Recept för 5 port: Valfri mängd skaldjur 15 st fast potatis 10st majskolvar 400g valfri korv sort Citron Kryddsmör: 700g osaltat smör 10 vitlöksklyftor 3 lök 2 msk citronpeppar 2 msk paprikakrydda 1/2 msk cayennepeppar (uteslut om du vill ha den mild) 2 msk oregano 2 msk timjan 1 msk allkrydda eller 1 grönsaksbuljong utlöst i 1/2 dl vatten 1 msk ingefära 1/2 msk svartpeppar 1/2 msk socker 1 msk lökpulver 1 msk vitlökspulver 1/2 msk tabasco Gör såhär: Smält hälften av smöret i en kastrull utan att smöret bränns. Höj värmen och häll i hackad lök och pressad vitlök. Låt de gå i smöret en stund och häll sedan i alla kryddor. Rör om tills såsen får en fin röd färg. Sänk sedan värmen och låt smöret puttra på låg värme. Rensa skaldjuren ordentligt. Har du i musslor så se till att förskola de tills all musslor har öppnats. Stek de andra skaldjuren, korven, Potatisen och majsen i lite av kryddsmöret, häll sedan allt i ett stort fat och häll över kryddsmöret. Servera gärna tillsammans med vitlöksbröd och en massa citron.