Läcker och lättlagad fiskgratäng med förtjusande smaker av citron och dragon. Såsen blandas snabbt och hälls sedan över fisken, varefter resten av tillagningsprocessen överlämnas åt ugnen. Recept för fyra portioner 600g sejrygg eller torskrygg 2,5 dl creme fraiche 2 dl matlagningsgrädde 1 st citron (zest och juice) 2 tsk fiskfond 1 st grönsaksbuljong utlöst i lite vatten 1 msk dragon torkad 1 tsk citronpeppar 1 msk majsstärkelse 1 tsk vitlökskrydda Ca 2 dl riven ost Smaka av med salt Gör såhär Sätt ugnen på 200 grader Placera fisken på en ugnssäker form. I en separat skål ska resterande ingredienser hällas i (förutom osten) och vispas till en klumpfri sås. Smaka av såsen med salt om det skulle behövas. Häll såsen över fisken och toppa sist med riven ost. In i ugnen tills gratängen fått en fin gyllene yta. Servera med ris eller kokt potatis och gröna ärtor.