Har ni testat att panera era räkor i kokos och panko? Om inte så måste ni testa detta, det var gudomligt gott! Jag serverade mina kokospanerade räkor tillsammans med jasminris och en krispig kålsallad. Recept för fyra portioner 460g vannameiräkor råa oskalade utan huvud 2 1/2 dl vetemjöl 2 1/2 dl panko 2 dl kokosflingor 3 st ägg 2 tsk paprikakrydda 2 tsk lökpulver 2 tsk vitlökspulver Salt och svartpeppar efter smak Olja till friteringen Krispig kålsallad 1 st spetskål 2 msk ljus sirap 2 msk japansk soja ljus 2 msk risvinäger 1/2 dl majonnäs 1 tsk sriracha 2 msk sesamolja Serveras med: Jasminris, sweet chilisås eller chilimajonnäs Gör såhär Skala och rensa räkorna. Skär ett snitt längst med ryggen på räkorna så blir de formade likt en fjäril. Blanda ihop alla kryddor tillsammans med vetemjöl i en skål. Vispa ägg för sig i en egen skål. Blanda ihop kokosflingor och panko i en egen tallrik. Vänd ner räkorna i mjölblandningen sedan ner i äggen och sist i panko och kokosblandningen. Fritera räkorna på medelhög värme tills paneringen får en fin gyllene färg. Skiva kålen tunt med hjälp av mandolin eller osthyvel. Lägg kålen i en skål och blanda i resterande ingredienser precis innan servering. Blanda väl och servera genast.