Lättlagad pasta med jätteräkor smaksatt med pesto och citron. Otroligt god och smakerna gifter sig så bra ihop. Egentligen skulle jag bara slänga ihop något fort men istället gjorde denna rätten succé kring matbordet! Tog ENDAST 20 min att slänga ihop och den var fantastiskt god. Min vackra tallrik finns att köpa HÄR Recept för 4 portioner 1 kg skalade vannameiräkor 300g bladspenat 1 citron (skal och zest) 1 finhackad schalottenlök eller vanlig lök 2 tunt skivade vitlök 1 tsk chili (kan uteslutas) 1 dl pesto 3-4 dl matlagningsgrädde Smaka av med salt och svartpeppar Topping: finriven parmesanost Gör såhär: Börja med att steka lök och vitlök i rikligt med olivolja, tillsätt chilin och rör om. Ha i bladspenaten och när de har blandats i så är det dags för räkorna att åka i. Blanda väl, plattan ska vara på hög värme. I med pesto, citronzest och saft. Blanda väl och häll sist i grädden. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med valfri pastasort och toppa med finriven parmesanost.