Curry remouladsås utgör en favoritval när det gäller såser som kompletterar fiskrätter. Denna sås är även uppskattad av barn. För att göra den ännu mer barnvänlig så går det bra att utesluta bostongurkan om man har extra känsliga barn. Recept för fyra portioner Curry remouladsås: 2 dl creme fraiche 1,5 dl majonnäs 1 tsk curry (addera mer om du vill) 1/2 dl bostongurka 2 msk ananasjuice Salt och peppar Panerade fisken: Vit fisk t ex spätta, torsk eller sejrygg Panko eller ströbröd Ägg Vetemjöl Salt och svartpeppar Gör såhär Blanda ihop alla ingredienser till såsen i en rymlig skål. Smaka av med salt och peppar sedan är såsen klar att servera. Paneringen:Häll upp ägg i en skål, vetemjöl i en skål och panko i en skål. Krydda vetemjölet med svartpeppar och salt. Vänd ner fisken i vetemjölet först sedan ner i ägg och sist panko. Stek fisken i het olja gärna med lite smör för extra god smak. Fisken ska stekas på medelhög värme tills den får en gyllene yta.