Denna rätt är en stor favorit sen skoltiderna och kan inte minnas att en enda person i klassen inte älskade ”panerad fisk med skolans fisksås”. Såsen är otroligt god och busenkel att slänga ihop. Recept för fyra portioner Såsen: 3 dl gräddfil 2 dl majonnäs 1 msk citronsaft 1/2 dl bostongurka 1/2 dl fryst gräslök 1/2 dl fryst dill 1 msk senap original Salt och svartpeppar efter smak Panerade fisken: Vit fisk t ex spätta, torsk eller sejrygg Panko eller ströbröd Ägg Vetemjöl Salt och svartpeppar Gör såhär Blanda ihop alla ingredienser i en rymlig skål. Smaka av med salt och peppar sedan är såsen klar att servera. Häll upp ägg i en skål, vetemjöl i en skål och panko i en skål. Krydda vetemjölet med svartpeppar och salt. Vänd ner fisken i vetemjölet först sedan ner i ägg och sist panko. Stek fisken i het olja gärna med lite smör för extra god smak. Fisken ska stekas på medelhög värme tills den får en gyllene yta.