<h2 class="p1"><span style="font-size: inherit;">Fantastiskt god tacogratäng som går fort att slänga ihop. Perfekt att laga när som helst under veckan och är älskad av såväl vuxna som barn.</span></h2> <p class="p3"><strong><span class="s2">Recept för fyra portioner </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">500g nötfärs </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 gullök finhackad </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 röd paprika strimlad </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 dl fryst majs </span></p> <p class="p3"><span class="s2">1 påse tacokrydda </span></p> <p class="p3"><span class="s2">3 dl creme fraiche </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 dl riven ost</span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Stek lök tillsammans med olja<span class="Apple-converted-space"> </span>på medelhög värme tills löken mjuknat upp. Ner med nötfärsen och stek på hög värme tills vätskan från nötfärsen börjat koka bort. Kör sedan ner paprika, majs och stek tills paprikan mjuknat. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">I med tacokryddan och rör om en stund. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Ner med färsen i en ugnssäker form, bre på creme fraiche och toppa sist med riven ost. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">In med gratängen i ugnen på 200 grader tills den får en fin yta.</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Servera gärna med avokadosalsa, nachos, creme fraiche och lite sallad till. </span></p>