Är du lika förtjust i Biffstroganoff och Korvstroganoff som mig? Då är denna gratängen ett måste. Denna gratängen älskas av både stora som små och är så enkel att slänga ihop. Vill du se hur jag tillagade denna rätten steg för steg så kan du klicka HÄR för att komma till videon. 4 portioner 350g lövbiff 500g pasta 500g champinjoner 150-200g riven ost 1 gullök 3 vitlöksklyftor 1/3 kruka persilja 5 dl matgrädde 1 dl creme fraiche(frivilligt) 1/2 msk paprikapulver 1 tsk lökpulver 1 tsk vitlökspulver 2 tsk ljus soja 1 köttbuljongstärning 1 msk dijonsenap 1 dl tomatpuré Gör såhär: Strimla lövbiffen, hacka lök, skiva champinjonerna, pressa vitlöken och finhacka persiljan. Börja med att bryna lövbiffen i pannan, när lövbiffen har fått en fin yta så lägger du upp de på en tallrik. I samma panna fräser du på lök och champinjoner. När champinjonerna har fått färg så tillsätter du tomatpuré och fräser på de på medelhög värme. Tillsätt sedan vitlök, kryddor och smula ner köttbuljongen. När allt har frästs på ordentligt i ca 3 min så tillsätter du creme fraiche och grädde. Låt såsen koka upp till en tjockare sås. Smaka av med soja, salt och peppar. Koka upp pastan al dente (70% klar) när den är al dente så silar du bort vattnet och låter pastan stå vid sidan När såsen har tjocknat så häller du sist i lövbiffen och den finhackade persiljan. Blanda pastan ihop mer såsen och lägg de i en ugnssäker form, toppa med riven ost och låt gratängen gratineras i ca 20 min på 180 grader. Serveras mer kall syrlig sallad.