Är det något jag älskar att både laga och äta så är det denna kycklingcurryn! En stor favorit hemma hos oss både vi vuxna och lillen hemma älskar denna rätten. Denna kycklingcurryn är lagad på överbliven kyckling från gårdagen men det går lika bra att steka på kycklingen tillsammans med löken i stekpannan innan man häller i vätskan. Recept för fyra portioner 400g kycklingbröst eller lårfilé 1 finhackad lök 1/2 grovhackad zucchini 1 hackad röd paprika 1 pressad vitlöksklyfta 1 kycklingbuljong 1 msk mild curry 3 dl matlagningsgrädde 2 dl creme fraiche Gör såhär: Skär kycklingen i munstora bitar. Bryn kyckling i smör och olja. Se till att temperaturen är hög så att kycklingen får en stekyta. Häll sedan i lök och paprika och blanda. Tillsätt därefter curry, vitlök och zucchini och stek en stund sen är det dags att hälla i grädde, cremefraiche och smula ner kycklingbuljongen. Låt grytan puttra på medelhög värme. Smaka sist av med salt och svartpeppar. Servera tillsammans med ris. Mitt fina porslin hittar ni HÄR