Middag på endast 20 minuter! Saftiga kycklingfiléer som får puttra i en underbart god och krämig dragonsås. Detta är vardagslyx om ni frågar mig. Denna kycklingrätten går fort att laga och är väldigt lättlagad. Recept för fyra portioner 400g kycklingfilé eller lårfilé 1 finhackad gul lök 3 st skivade vitlöksklyftor 1 citron (zest och saft från halva citronen) 2 dl creme fraiche 3 dl matlagningsgrädde 1-2 msk dragon torkad 2 st hönsbuljong Smaka av med salt och peppar Smör till stekning Gör såhär: Dela kycklingen i önskad storlek. Tänk på att ju mindre bitar desto kortare tid tar det att laga hela rätten. Bryn kycklingen i olja eller smör på vardera sida, lägg sedan kycklingen åt sidan. I samma panna ska lök och vitlök fräsas i smör på medelhög värme. Smula ner hönsbuljongen och blanda. Tillsätt creme fraiche och grädde och låt koka upp. Lägg i dragon och smaka av med citronsaft och zest. Låt koka upp på låg värme i cirka 5 min. Servera tillsammans med ris, bulgur eller valfritt tillbehör.