Alltså jag har sett klipp på den virala rätten ”Marry me chicken” som då ska vara så god att din käraste kommer fria till dig efter att du lagat detta till hen.Detta var så otroligt gott och jag förstår verkligen hypen! Recept för fyra portioner4 st kycklingbröstfilé2 st schalottenlök, finhackade4 st vitlöksklyftor, finhackade2 dl soltorkade tomater, strimlade1 st citron, zest och saft2 st kycklingbuljong utlösta i 2 dl vatten3 dl matlagningsgrädde2 dl parmesan, finriven1 st basilika kruka2 tsk paprikakrydda1 tsk chiliflakesSalt och svartpepparSmör eller margarin till stekningVetemjölsblandningen:1 dl vetemjöl2 tsk Vegeta allkrydda2 tsk paprikakrydda1/2 tsk chiliflakesSalt och svartpepparGör såhär:Blanda ihop kryddorna till vetemjölet tillsammans med vetemjöl i en tallrik och ställ åt sidan.Vänd ner kycklingen i mjölblandningen och sedan ner i en panna med rikligt med smör.Stek kycklingen på hög värme bara så att kycklingen får en yta och ställ sedan kycklingen åt sidan.I samma panna ska löken fräsas på medelhög värme en stund, sedan ska vitlök, citron (zest och saft) och soltorkade tomater hällas i. Fräs runt dessa och häll sedan ner alla kryddor, rör om.I med kycklingbuljong och häll sedan i grädden, låt koka upp på medelhöga värme. I med kycklingen och toppa med finriven parmesanost och mycket basilika.Låt kycklingen koka på låg värme tills kycklingen är klar. Toppa kycklingen med ännu mera parmesan och servera tillsammans med pasta eller ris.