Denna grytan är otroligt god och lättlagad. Lagar denna minst en gång i veckan för att den är så himla god och älskad av både stora som små. Är det en rätt jag älskar att både laga och äta så är det denna kebabgrytan. Otroligt god! Många av er har efterfrågat recept när ni sett mig laga denna på mina stories så här kommer mitt recept. För fyra port: 500g kebab 1 st finhackad lök 2 st tunt skivade vitlök 2 tsk paprika krydda 2 tsk lökpulver 2 tsk kummin 1 tsk curry 1 tsk allkrydda 1 dl tomatpuré 5 dl matlagningsgrädde 1/2 dl finhackad persilja precis innan servering Smaka av med salt och peppar Gör såhär: Fräs lök i en gryta tillsammans med olja. Tillsätt vitlök, tomatpuré och rör om. I med kebab, kryddor och fräs ordentligt i olja under omrörning. Avsluta med att hälla i matlagningsgrädde, smaka av med lite salt och peppar. Låt grytan puttra i cirka 5-10 min innan servering. Toppa sist med finhackad persilja och servera med basmatiris eller annat valfritt alternativ. Länk till min linneduk hittar ni HÄR