Denna rätt består av saftig kycklinglårfilé som först steks och sedan får puttra i en ljuvligt krämig champinjonsås. Den kan serveras tillsammans med antingen kokt potatis eller ris. Det är verkligen en fantastiskt god kycklingrätt som dessutom är enkel att tillaga och passar perfekt som matlåda. Recept för fyra portioner 800g kycklinglårfilé 250g champinjoner skivad 1 schalottenlök eller gullök finhackad 2 st vitlöksklyftor 1 tsk kinesisk soja 2 tsk lökpulver 2 tsk paprikakrydda 1 svampbuljongtärning 1 kycklingbuljongtärning 5 dl matlagningsgrädde 1/2 dl finhackad persilja Olja eller smör till stekning Gör såhär Stek kycklingfiléerna på hög värme så de bara får färg. I med kryddorna under tiden. När kycklingen har fått en fin yta så ska de ställas åt sidan. I samma panna ska löken stekas en stund och sedan ska champinjonerna hällas i. Stek de tillsammans tills champinjoner får en lätt yta, häll sedan i finhackad vitlök, smula ner buljongen, häll i sojan och rör om en stund. I med matlagningsgrädde och låt de puttra i ca 5 min. Häll i kycklingen och låt puttra på låg värme i ca 30 minuter innan servering. Smaka sist av med svartpeppar, salt och finhackad persilja.