Slängde ihop denna otroligt goda kycklingkebab grytan som bokstavligen tog 15 min att slänga ihop. Perfekt till vardags när man jobbar eller studerar men vill samtidigt laga något gott som inte tar en evighet. Recept för fyra portioner: 600g kycklingkebab 1 stor gullök finhackad 1 vitlöksklyfta 1 st citron (zest + saft) 1 tsk citronpeppar 1 tsk vegeta allkrydda 1 msk finhackad persilja 2 dl creme fraiche 2 dl matlagningsgrädde Till servering: Ris En klick creme fraiche (valfritt) Gör såhär: Fräs den finhackade löken i olja tills den får en lätt färg. Tillsätt kycklingkebab och fräs runt en stund. I med kryddor, vitlök, citronsaft och citronskal. Blanda och låt allt fräsa i ca 1 minut. I med creme fraiche och grädde. Låt såsen puttra en kort stund. Toppa sist med finhackad persilja och servera tillsammans med ris och en klick creme fraiche.