Korvstroganoff är en stor favorit hemma hos oss och passar perfekt ifall man vill slänga ihop något gott utan att de ska ta tid. Denna rätten tog cirka 15 min att röra ihop. Här använder jag vegetarisk falukorv men går minst lika bra att köra på vanlig falukorv. Recept för fyra personer 350g vegetarisk falukorv 1 st gullök 5 dl växtbaserad grädde eller vanlig grädde 1/2 dl tomatpuré 1 msk dijonsenap 2 tsk ljus soja 1 kruka dill (kan uteslutas) Salt och peppar Gör såhär: Börja med att finhacka löken och dela korven i önskad form. Fräs löken i en het panna med olja och smör. När löken blir glansig så går du i med korven. Efter att korven har fått färg så går du i med tomatpurén och fräser den på medelhög värme. Efter ca 3 min så går du i med grädde och låter grytan koka. När grytan har kokat upp så sänker du värmen och går i med soja och dijonsenap. Låt grytan puttra i ca 3 min. Precis innan servering så rör du i finhackad dill och smakar av med salt och peppar. Servera grytan med fluffigt basmatiris eller matvete.