400g entrecote1/2 kg champinjoner2 schalottenlök3 vitlöksklyftor2 tsk torkad persilja eller 1/2 dl färsk persilja2 tsk timjan1 rejäl matsked Svegro basilika örtpesto2 köttbuljongstärningar150g parmesanost5 dl grädde3 tsk kinesisk sojaSalt & svartpeppar Gör såhär: Strimla entrecoten. Bryn köttet i olja så den får en fin yta. Lägg sedan köttet åt sidan.I samma panna fräser du finhackad schalottenlök, den ska inte få färg. Häll sedan i champinjonerna som du har skivat ner. och rör om i 3 min eller tills vätskan från svampen har försvunnit. Häll i vitlöken också. I med kryddorna och smula ner buljongen. Rör sedan om.Höj värmen och häll i vispgrädden och rör om så de inte bränner sig.Ringla över soja och låt såsen koka på medelhög värme en stund.Koka valfri pasta till al dente och häll sedan i lite av pastavattnet i såsen. När pastan är al dente så häller du i den i såsen tillsammans med entrecoten. De ska bara kokas ihop fort och sist avslutar du med riven parmesanost. På min instagram finns det även en steg-för-steg video där jag visar hur jag tillagar denna pastarätten. Klicka HÄR för att komma till videon