Grillad kabanoss i baguette med chimichurri, het tomatsås, surkål, senap och ketchup - det är grejer det! Och den där korven, alltså wow! Aldrig trott att korv kunde vara så lyxig. Den smakade helt fantastiskt idag, bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Recept för fyra portioner: 4 st baguetter 8 st kabanoss Senap Ketchup Surkål Chimichurri: 1/2 kruka oregano 1/2 kruka dill 1/2 kruka persilja 1 röd chili 1 citron (saft+zest) 1 dl kallpressad rapsolja 1 vitlöksklyfta, riven Salta efter smak Tomatsås: 1/2 dl tomatpuré 2 msk paprika puré mild 2 tsk harissa 2 tsk matolja 2-2 1/2 dl vatten Smaka av med svartpeppar och salt Gör såhär: Chimichurrin: Finhacka alla örter och höll de sedan i en skål tillsammans med finhackad chili, vitlök, citron, olja och lite salt. Blanda och låt den stå i kylen i minst 2h. Tomatsåsen: Rör ihop alla ingredienser i en kastrull. Låt såsen puttra i ca 30 min sedan är den redo att ätas. Grilla eller stek korven, grilla baguetten lite lätt så den får en krispig yta. fyll baguetten med chimichurri, het tomatsås, senap, ketchup, korv och toppa slutligen med surkål och ännu en klick chimichurri.