Dessa saftiga köttfärsbiffar är så enkla att röra ihop, omöjliga att misslyckas med och galet goda. Servera de tillsammans med rostad potatis eller valfritt tillbehör och en stor klick mynta tzatziki. Recept för fyra portioner 700g nötfärs 2 gullök riven 2 st vitlöksklyftor pressade 1 medelstor potatis riven 1 knippe persilja finhackad 1 ägg 1/2 dl ströbröd 1 msk Vegeta allkrydda 1 tsk paprikakrydda 1 tsk gurkmeja 1 tsk curry 1 tsk kanel malen Salt och svartpeppar Gör såhär Lägg samtliga ingredienser i en rymlig skål och blanda tills allt har blandat ihop sig jämnt. Forma färsen till biffar i önskad storlek. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna på medelhög värme bara tills att de får färg. Tillaga de vidare i ugnen på 180 grader i ca 10-15 minuter beroende på hur stora biffarna är. Är biffarna platta så är det inte säkert att de behöver tillagas vidare i ugn. Servera tillsammans med rostad potatis och en klick tzatziki.