Lövbiff med bambuskott - klar på nolltidDen perfekta matlåderätten att slänga ihop eller till vardags när man vill slänga ihop något fort som smakar riktigt bra. Recept för fyra portioner500g lövbiff, strimlad1 st gul lök, skivad2 st vitlöksklyftor, finhackade200g bambuskott1/2 dl ostronsås1/2 dl teryaki sås2 msk ljus soja1 st vårlök, skivad1 dl vatten + 1 msk majsstärkelse (för tjockare sås)Salt och svartpeppar efter smak Gör såhärBryn lövbiffen på hög värme, häll sedan ner löken och stek runt tills löken mjuknat.Ner med vitlök, bambuskott, ostronsås, teryakisås och sojasås. Rör om och låt smakerna koka upp tillsammans en stund.Häll ner majsstärkelse och vatten blandningen och låt såsen koka tills den tjocknat. Salta och peppra efter smak. Toppa med vårlök och rostade sesamfrön.Servera tillsammans med ris eller nudlar.