Är det något jag ofta äter så är det nudlar och enligt mig är detta de godaste sättet att äta nudlar på. Tycker du att buldak nudlar är för starka så testa att inte ha i all sås och att koka nudlarna i häften vatten och hälften grädde. Recept för ca 2 portioner 1 pkt buldak nudlar carbonara eller kycklingsmak 3 st korvar 1 st enoki svamp Ca 8 st dumplings 1 st salladslök, skivad 2 dl vatten 2 dl grädde 1/2 kycklingbuljong (om det behövs) 1 dl majskorn 1 1/2 dl riven ost 1 msk strösocker Tips! Krispig chiliolja för ännu godare smak Gör såhär: Koka upp grädde och mjölk i en kastrull eller eller lite djupare stekpanna. Lägg sedan i nudlarna tillsammans med smaksättningen, hälften av salladslöken, enoki svamp, dumplings och korv. I en separat skål ska riven ost, majskorn och strösocker blandas och när nudlarna är färdigkokta så ska plattan stängas av och majs och ost blandningen hällas över. Stäng locket på kastrullen så att osten smälter och när osten har smält så är det bara att toppa nudlarna med resten av salladslöken och gärna krispig chiliolja för ännu godare smak.