Njut av en fantastiskt god Ceasarsallad med härligt krispig kyckling! Den är enkel att slänga ihop och det bästa är att kycklingen behåller sin krispighet länge. Ett smart tips är att placera kycklingen på ett galler för att bevara den krispiga texturen ännu längre. Smaklig måltid! Recept för fyra portioner Panering: 4 st kycklinglårfilé 1,5 dl panko 1 dl vetemjöl 1 st ägg 1 tsk lökpulver 1 tsk Vegeta 1 tsk paprikakrydda 1 tsk vitlökspulver Svartpeppar och salt efter smak Till fritering: Olja Smör Gärna smaksättning ex: vitlöksklyfta, basilika eller salvia Salladen: 1 st romansallad, grovhackad 1 st rödlök, skivad 300g körsbärstomater, delade Ca 3 dl krutonger 2 dl riven parmesan 1 flaska ceasardressing Gör såhär Rör ihop vetemjöl tillsammans med alla kryddor, svartpeppar och salt. Vänd kycklingen först i vetemjöl sedan i uppvispat ägg och vänd den sist i panko. Fritera kycklingen på medelhög värme i ca 5 Minuter beroende på storleken av kycklingen. När det utestår ca 3 min av tillagnings tiden så ska smör och smaksättningen hällas i för bäst smak. Låt kycklingen därefter vila på ett galler. I en rymlig skål ska romansallad, skivad lök, delade tomater, ceasardressing, parmesanost och svartpeppar röras samman. Toppa salladen med skivad kyckling, mera parmesan om det önskas, krutonger och gärna nymalen svartpeppar. Njut!