Alltså dessa corndogs var så otroligt goda, krispiga och degen var helt perfekt! Vill man så kan man köra korv hela vägen men jag valde att köra hälften mozarella och hälften kycklingkorv. Recept för 10 st corndog Degen: 10 dl vetemjöl 25 g torrjäst 2 tsk salt 2 dl mjölk 1 st ägg 2 dl ljummet vatten 1 msk strösocker Övriga ingredienser 2 dl panko 7 dl tärnad pommes senap ketchup Gör såhär: Lägg alla ingredienser förutom salt i en bunke och rör om försiktigt. Häll i salt under omrörning. Blanda till en kladdig degmassa. Låt degen jäsa i ca 40 minuter. Häll degmassan i ett glas för att det ska bli enklare att doppa i pinnen. Trä på mozarella och korv på en trä grillpinne och doppa sedan de i degmassan, sedan i tärnad pommes och sist panko. Ner med dessa i varm frityrolja och fritera på medelhög värme tills degen får en fin jämn gyllene färg. Toppa med senap och ketchup.