Krispig kyckling wrap med tajin marinerad mango, picklad rödlök och avokado. Allt-i-ett-wrap är precis vad denna wrap är, det är sött, starkt, syrligt, krispigt och riktigt gott! Recept för fyra portioner Panko kyckling: 800g kycklingfilé eller kycklinglårfilé 250g panko 3 st ägg 2-3 dl vetemjöl 2 tsk lökpulver 2 tsk vitlökspulver 2 tsk allkrydda Olja till fritering Smaka av med salt och svartpeppar Picklad rödlök: 3 st rödlök skivad 1 dl ättika 2 dl socker 3 dl vatten Chilimajonnäs: 2 dl majonnäs 2 msk sriracha Tajin mango: 250g fryst tinad mango 1 msk tajin eller 1 tsk chili och 1 lime (saft) Till wrapen: Romansallad Avokado Lime Tortillabröd Gör såhär: Panko kyckling: Blanda ihop kryddorna med vetemjölet och smaka av med salt och peppar. Vänd kycklingen först i vetemjöl sedan ägg och sist panko. Fritera i olja på medelhög värme i ca 3 min per sida beroende på kycklingens storlek. Picklad rödlök: Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. När all socker har lösts upp så ska ättika lagen hällas över den skivade löken. Förvara i en matlåda eller burk i kylskåpet i ca 30-60 min minst innan servering. Chilimajonnäs: Blanda ihop majonnäs och sriracha till en sås. Justera srirachan själv efter önskemål. Tajin mango: Blanda ihop mango och tajin, låt marineras i ca 10 min. Fyll din wrap med kyckling, sallad, picklad rödlök, mango, toppa sist med chilimajonnäs och pressa färsk lime över.