Krämig pasta med ryggbiffSupergod och lyxig pasta med ryggbiff.Lagar denna pastarätt varje gång jag vill imponera på min man, han älskar verkligen denna pastarätt och det bästa av allt är att den är mycket enklare att slänga ihop än vad man tror. Vill man göra den mer billig så går den bra att byta ut ryggbiff mot lövbiff. Recept för fyra portioner 400g ryggbiff, strimlad2 st vitlöksklyftor, finhackade300g champinjoner, skivade1 st köttbuljongstärning1 dl parmesan, finrivenCa 2 msk finhackad basilika1 tsk dijonsenap4 dl vispgrädde1 tsk kinesisk soja500g pasta Till serveringBalsamicoglazeFinriven parmesanostGör såhärKoka pastan al dente och spara 1 1/2 dl från pasta vattnet.Börja med att bryna ryggbiffen så att den får en fin stekyta. Ställ ryggbiffen åt sidan.I samma stekpanna ska champinjonerna stekas på hög värme och när de fått en stekyta ska vitlöken hällas ner tillsammans med smulad köttbuljong. Häll ner grädde, dijonsenap, basilika, pastavatten och soja.Låt såsen koka upp och häll sedan ner pastan och låt den koka klart i såsen. Avsluta med att hälla ner parmesanost, stäng sedan av värmen och servera.Toppa pastan med ännu mera parmesanost och balsamicosås vid servering.