Lyxig, krämig och otroligt god kantarellpasta med entrecote. Det funkar alldeles utmärkt att utesluta entrecoten och göra pastarätten helt vegetarisk, blir supergott ändå. Recept för fyra portioner 400g tagliatelle 500g kantareller 400g entrecote, strimlad 2 st schalottenlök, finhackad 1 st solovitlök, finhackad 4 dl vispgrädde 2 tsk timjan 2 tsk dijonsenap 1 msk kantarellfond eller 1 st svampbuljongtärning 1/2 tsk kinesisk soja 1 dl parmesanost, finriven Smör och olja till stekning Svartpeppar och salt Gör såhär: Stek entrecoten bara så att den får en fin yta, ställ den sedan åt sidan. I Sanna panna ska kantarellerna stekas utan någon olja eller smör tills all vätska har försvunnit ur pannan, därefter ska en klick smör hällas i tillsammans med schalottenlök och vitlök. Rör om tills kantarellerna fått lite yta och tills löken mjuknat en aning. Tillsätt därefter dijonsenap, timjan, smula ner buljongen (eller häll ner fonden), rör om en stund och häll sedan ner grädde och soja. Låt såsen puttra på låg värme tills alla smaker sitter och häll sedan i entrecoten. Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Koka pastan al dente. Ta ca 1 dl av pastavattnet och häll ner i såsen. Häll ner pastan i såsen tillsammans med finriven parmesanost och vänd tills såsen fördelats över hela pastan. När pastan gått klart i såsen så är det bara att lägga upp och njuta, toppa gärna med mer parmesan och nymalen svartpeppar.