Är det något jag älskar så är det snabb tillagade rätter. Ett tillbehör jag ofta tillagar till en god köttbit är bulgur som fått puttra i en mustig tomatsås tills den är klar. Så sjukt gott och ett perfekt tillbehör till grillat. TIPS!Vill du så kan du byta ut bulgur mot havreris, matvete eller vanligt ris. Recept för 4 port:7 dl bulgur 1/2 dl tomatpuré 2 vitlöksklyftor 2 st kycklingbuljongstärningar eller grönsaksbuljongtärning3 msk neutral olja Salt och peppar efter smakGör såhär:Börja med att fräsa tomatpurén i oljan tills oljan fått en fin röd färg från tomatpurén. Tillsätt därefter pressad vitlök och fräs runt en stund innan du häller i sköljd bulgur. När bulgurn är i så smular du ner buljongen och häller över kokhett vatten precis så det täcker över. Låt bulgurn koka tills den är färdigkokt och sugit in all vätska. Salta efter smak.