En underbart god och fräsch potatissallad på mitt vis. Det bästa med den här salladen är att den passar bokstavligt talat till allt! Går att äta tillsammans med kött, kyckling, fisk eller bara som den är! Recept för fyra portioner 700g potatis fast 2 st rödlök 2 msk kapris 3 msk finhackad persilja 3 msk finhackad dill 2 msk finhackad gräslök 5 st rädisor 1 1/2 dl soltorkade tomater Dressingen 2 msk äppelcidervinäger 1 msk dijonsenap 2 tsk strösocker 1/2 dl olivolja Salt och svartpeppar efter smak Gör såhär Skala potatisen och koka tills den är klar. Skiva ner löken i tunna ringar, lägg de sedan i en skål. Finhacka dill, persilja och gräslök, lägg de i samma skål som löken. Hacka ner soltorkade tomater, skiva rädisor och lägg de i samma skål som örterna och löken. Häll även i kaprisen. När potatisen är färdig och har svalnat en aning så ska den delas i medelstora bitar. Lägg potatisen i samma skål som resterande ingredienser. Ta fram en skål och blanda ner alla ingredienser till såsen till en jämn sås. Smaka av med svartpeppar och salt. Häll såsen över potatisalladen och blanda försiktigt tills dressingen har fördelats jämnt.