Recept för 4 port 6 ägg10 champinjoner1 schalottenlök, finhackad2 krossade vitlöksklyftor4 dl grädde1 buljongtärning av helst svamp eller kyckling/grönsak.1 tsk mild paprika1 tsk chili1 tsk kinesisk soya1 msk vetemjölsmör och olja till stekningSalt och peppar Gör såhär: Svampstuvningen: Vispa ihop omelettsmeten och låt stå.Börjar med att fräsa vitlök, gå sedan i med svamp och lök. Fräs på medelhög värme tills nästan all vätska från svampen har försvunnit.Kör i kryddorna, smula ner buljongen och rör om.Strö sedan över vetemjöl och i med vispgrädde och soya.Smaka av med salt och peppar.När du fått den som du vill lägger du stuvningen på ena halvan av omeletten och viker över den andra sen är den redo att serveras. Omeletten: Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Hetta upp en non-stick stekpanna. Häll i omelettsmeten och börja röra om med en gaffel så att den lösa smeten kan rinna ner mot bottnen. Omeletten är klar när den är krämig på ytan och har släppt i kanterna. Lägg stuvningen på ena halvan av omeletten och vik över andra sidan av omeletten. Strö över nymald svartpeppar.